Karácsonyi meglepetés

Nyisson az újra, és ossza meg másokkal is a zene örömét!

Az új élmények akkor válnak igazán varázslatossá, ha együtt élhetjük át őket azokkal, akiket szeretünk.

Ha 2023. november 30. és december 24. között, a Müpa saját rendezésű előadásaira szóló jegyet vagy ajándékutalványt vásárol – akár személyesen, akár online –, minden elköltött 10 000 Ft után egy 1000 Ft-os utalvánnyal ajándékozzuk meg.

Az ajándékba kapott utalványok az online vásárlás során automatikusan megjelennek kosarában, és a vásárlást követően külön levélben érkeznek majd.

További előnyökhöz juthat, ha vásárlás előtt csatlakozik ingyenes Müpa+ hűségprogramunkhoz, hiszen így minden alkalommal, amikor a Müpa saját rendezésű előadásaira vásárol jegyet, 100 forintonként 1, vagy akár 2 hűségpontot is jóváírunk önnek. A hűségprogram tagjaként váltott ajándékutalványok után járó hűségpontokat az utalvány vásárlója és felhasználója egyaránt megkapja, így ön az utalvánnyal együtt a pontgyűjtés lehetőségét is ajándékba adja! (Ehhez előtte néhány kattintással az ajándékutalvány felhasználójának is csatlakoznia kell hűségprogramunkhoz.)

Most azonban nem csak szeretteivel és ismerőseivel oszthatja meg a zene élményét!

2022-ben hirdettük meg először hangszer- és kottagyűjtő jótékonysági akciónkat, és a tavalyi ünnepi időszakban összegyűlt adományokat idén márciusban már el is juttattuk Partneriskola programunkban részt vevő intézményeknek. A kezdeményezés idén is folytatódik, így továbbra is várjuk az eredeti kottákat a Müpa épületében található Rózsavölgyi CD- és kottaboltban vagy a mellette található dobozban, valamint a kisebb, könnyen szállítható, megkímélt állapotú hangszereket, amelyeket az Ethnosound Hangszerboltban vagy a bejáratához kitett ládában helyezhet el. Így ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy minél több gyermek élhesse át a zenetanulás örömét.