Karácsonyi meglepetés

Lepje meg önmagát és szeretteit a kultúra felejthetetlen élményével, és ajándékozzon Müpa-utalványt karácsonyra, hiszen a közösen megélt pillanatok a legértékesebbek! 

Vásároljon a Müpa saját rendezésű előadásaira szóló jegyet vagy ajándékutalványt alkalmanként legalább 10.000 Ft-ért 2022. november 24. és december 24. között, és minden elköltött 10.000 Ft után 1000 Ft-os utalvánnyal ajándékozzuk meg Önt!

Az ajándékba kapott ajándékutalványok online vásárlás során automatikusan megjelennek kosarában, a vásárlást követően külön levélben érkeznek majd.

További előnyökhöz juthat, ha vásárlás előtt csatlakozik az ingyenes Müpa+ hűségprogramhoz, mert így minden Müpa saját rendezésű előadásra történő jegyvásárláskor elköltött 100 Ft után 1, vagy akár 2 hűségpontot is felírunk Önnek.

A hűségprogramtagként váltott ajándékutalványok után járó hűségpontokat az utalvány vásárlója és felhasználója egyaránt megkapja, így Ön az utalvánnyal együtt a pontgyűjtés lehetőségét is ajándékba adja! (Természetesen csak akkor, ha előtte néhány kattintással az ajándékutalvány felhasználója is csatlakozik hűségprogramunkhoz.)