• 1. oldal / 171

Hírek

Müpa-élmény nyáron is!

Közönségünknek a nyári programszünet alatt sem kell nélkülöznie az igazán üdítő kulturális élményeket: hét vadonatúj felvétellel bővült a Müpa videótára, így nézőink többek közt olyan emlékezetes koncerteket élhetnek át újra a képernyők előtt, mint Kobajasi Kenicsiró és a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának hangversenye, Rufus Wainwright csodálatos estje, Snétberger Ferenc vagy Beck Zoltán nagyszerű koncertje.

Tovább...

A Müpa épületének és jegypénztárainak nyári nyitvatartása

Értesítjük kedves látogatóinkat, hogy a 2021/22-es évad lezárultával a Müpa rövid nyári szünetet tart.

Tovább...

Bérletbontás: elindult a jegyértékesítés a 2022/23-as évad előadásaira!

A Müpa a 2022/23-as évadában is legendás zenekarokkal, a világ legelismertebb karmestereivel és szólistáival várja nézőit. Az elmúlt hetekben számos bérlet közül választhattak az érdeklődők, eljött azonban a bérletbontás pillanata, így nézőink a következő szezon előadásainak többségére már külön-külön is megválthatják a belépőiket. 

Tovább...

Újra maszk nélkül a Müpában

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy a jelenleg hatályos jogszabályoknak megfelelően 2022. március 7-től a Müpa épületében a maszkviselés nem kötelező, nézőink egyéni döntésére bízzuk, hogy maszkot viselve vagy maszk nélkül érzik magukat komfortosabban az előadásokon. Programjaink látogatásához védettségi igazolvány bemutatása nem szükséges.

Tovább...