• 1. oldal / 176

Hírek

18 év, megszámlálhatatlan közös élmény

Két évtizeddel ezelőtt még szinte merész álomnak tűnt, hogy az egykori teherpályaudvar helyét átvegye egy pezsgő, élettel teli kulturális központ, és estéről estére emberek százai, ezrei érkezzenek hozzánk kikapcsolódni és feltöltődni. Mára azonban a Duna dél-pesti látképe már teljesen elképzelhetetlen lenne az idén nagykorúvá érett Müpa nélkül.

 

 

Tovább...

Jonas Kaufmann áriaestjének új időpontja

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy Jonas Kaufmann áriaestjére 2023. október 15-én kerül sor a Nemzeti Filharmonikus Zenekar közreműködésével, a korábban meghirdetett műsorral. 

Tovább...

Daymé Arocena lemondta európai koncertkörútját

Sajnálattal tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy Daymé Arocena lemondta a tavaszi hónapokra tervezett európai turnéját, így a 2023. május 7-ére meghirdetett müpabeli koncertjét is.

Tovább...

Elmaradó előadások a Budapesti Wagner-napok műsorán

Tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy a jelenlegi, folyamatosan változó gazdasági környezet lehetséges kockázatait figyelembe véve a Müpa 2023 júniusában az előzetesen meghirdetetthez képest szerényebb, de továbbra is világsztárokban bővelkedő, kiemelkedő színvonalú programmal rendezi meg a Budapesti Wagner-napokat.

Tovább...