• 1. oldal / 185

Hírek

Rendhagyó ráadás Al Di Meolától - A világhírű gitárvirtuóz duplázik a Müpában

Al Di Meola március 14-ei koncertjére viharos gyorsasággal keltek el a jegyek, ezért – hogy senki ne maradjon le a játékáról – felkértük a gitárfenomént, hogy örvendeztesse meg még egy esttel a magyarországi közönséget. A hazánkhoz számos szállal kötődő művész örömmel vállalta a második fellépést is, így március 16-án ismét színpadra áll a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben.

Tovább...

Jazz Showcase 2024 – Íme, az eredmények!

A 17. Jazz Showcase-en idén is hat feltörekvő fiatal zenekar mutatkozott be, és versengett a zsűri, valamint a közönség szavazataiért, esténként pedig a műfaj nagyjai szórakoztatták a közönséget.

Tovább...

Jazz Showcase 2024 – Kövesse a jazz új csillagait otthonról és szavazzon!

Merre tart ma a jazz, és mit gondolnak róla a feltörekvő tehetségek? Közép-Európa egyik legjelentősebb, jazztehetségeket felvonultató börzéjén ezúttal is az új neveké és a rangos zsűrié a főszerep, no és a közönségé, amelynek akár online is része lehet ön is!

Tovább...

Szólista változás Daniel Harding és a Svéd Rádió Szimfonikus Zenekarának koncertjén

Sajnálattal tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy Daniel Harding és a Svéd Rádió Szimfonikus Zenekarának március 4-i koncertjén a szólista, Maria João Pires egészségügyi okok miatt nem lép fel.

Tovább...