További termeink

ZÁSZLÓTÉR

A Müpa földszintjén, az Előcsarnok részeként elhelyezkedő hangulatos nyitott tér, melynek alapja az ún. „ferde lépcső”.  Elsősorban kiállítások helyszíne, de a területhez tartozó színpad kis létszámú formációk fellépését is lehetővé teszi. 

 

LÉPCSŐTEREM

A Müpa földszintjén, a Bohém Étterem mellett található, a közönségforgalmi területtől elkülöníthető zárt rendezvénytér. A Lépcsőterem ideális megbeszélések, kisebb létszámú sajtótájékoztatók, szekcióülések megtartására.

 

SZALON

A Müpa I. emeleti Előcsarnokában található, a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremhez csatlakozó, de önmagában is igénybe vehető egyedi burkolatú ovális helyiség, mely alkalmas kisebb rendezvények, szűk körű állófogadások, üzleti megbeszélések lebonyolítására.

 

TERASZBÜFÉ

A Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem III. karzati szintjén található tér, amely közvetlenül az épület tetőteraszára nyílik, kilátással a városra.  Hangversenytermi koncerteket követő, kis létszámú fogadások megtartásához ajánljuk.

 

FESZTIVÁL TÉR

A Fesztivál Színház ruhatári szintjén elhelyezkedő, az Előcsarnok többi részétől jól szeparálható terület, elsősorban a Fesztivál Színházban zajló előadásokhoz kapcsolódó fogadások ideális helyszíne. A Fesztivál tér háromszintes, de az első két szint elegendő 350 fő állófogadás jellegű kiszolgálására. A Fesztivál tér szintjei fogadás céljára kizárólag a Fesztivál Színház egyidejű igénybevétele esetén használhatók, vagy abban az esetben, ha a teremben nincs előadás. A Fesztivál tér a fogadásokon kívül kiállítások kedvelt helyszíne is.

 

ELŐCSARNOK

A Müpa földszinti Előcsarnoka nem vehető igénybe rendezvények számára, mivel ez a terület mindenkor a közönség számára áll nyitva. Az I. emeleti előcsarnok zártkörű fogadás céljára kizárólag a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem egyidejű használata esetén vehető igénybe.