Vince Könyvesbolt


A Müpa előcsarnokában – a Ludwig Múzeum bejárata előtt – található reprezentatív Vince könyvesbolt az intézmény profiljához és rendezvényeihez igazodóan, széles áruválasztékkal várja a látogatókat.
A boltban megtalálhatók a kortárs szépirodalom, gasztronómiai és gyermekkönyvek újdonságai mellett a magyar múzeumok kiállítási katalógusai, vizuális pedagógiai szakkönyvek, képző-és előadó-művészeti kiadványok (film, színház, fotó, festészet, építészet, divat, zene stb. műfajban) egyaránt.
A Vince Kiadó kizárólagos magyarországi terjesztője a TASCHEN-, Könemann-, daab-, teNeues- és Evergreen-kiadványoknak, a boltban ennek köszönhetően a külföldi kiadású belsőépítészeti, design- és fotóalbumok is nagy választékban kaphatók.

Hogy egy fantasztikus hangverseny, egy sikeres koncert nyújtotta élmény örök emlék maradjon, elég betérni a Vince könyvesboltba, és választani egyet a Müpa számtalan emblémázott ajándéktárgya közül. A kínálatban szereplő szuvenírek között minden korosztály megtalálja a megfelelőt – akár magának keresgél emlékbe, akár valaki másnak ajándékba.

Nyitvatartás

hétfő: 14–18 óráig, előadás napján az előadás szünetének végéig, amennyiben nincs szünet, az előadás kezdetéig
keddtől vasárnapig: 10–18 óráig, előadás napján az előadás szünetének végéig, amennyiben nincs szünet, az előadás kezdetéig

Nyári nyitvatartás
Július 3. és augusztus 30. között zárva

Elérhetőség

Telefonszám: +36 1 555 3380

 

 


A Müpa+ hűségprogram tagjai – kártyájuk felmutatásával – a boltban aktuálisan megvásárolható, nem kedvezményes áron kínált termékeket 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg.