Ajándékutalvány

Ajándékozzon Müpa-élményt!

A Müpa-ajándékutalvány bármilyen alkalomra kitűnő választás, hisz a Müpa sokszínű programkínálatában minden korosztály megtalálja az életkorának és ízlésének megfelelő programokat. 

A Müpa ajándékutalványai szabadon választható, tetszőleges értékben kaphatóak, amely összeg akár több részletben, különböző előadásra szóló jegy vásárlására felhasználható.

Az ajándékutalvány megvásárolható és beváltható online és személyesen, jegypénztárainkban egyaránt. 

Az ajándékutalvány legalább hat hónapig érvényes, és kizárólag a Müpa saját produkcióira történő jegyvásárlásra használható fel a rajta szereplő határidőn belül. Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható át. Amennyiben az ajándékutalvány tulajdonosa az ajándékutalványon szereplő értéknél alacsonyabb összegért vásárol jegyet, a Müpának készpénzt nem áll módjában visszaadni. A vásárlás után megmaradt összeg a következő vásárlásnál felhasználható. Müpa-ajándékutalvány különböző (ajándék)utalványokkal és egyéb készpénzt helyettesítő eszközökkel (pl. SZÉP-kártya) nem vásárolható.

Adja meg, milyen összegű ajándékutalvánnyal szeretne meglepni valakit. Az ajándékutalvány minimum értéke 500 Ft.
Ajándékutalvány értéke:

Kérjük, adja meg az ajándékozott nevét, e-mail-címét és a neki szánt üzenetet.

Amennyiben nem kívánja megadni az ajándékozott adatait, kérjük hogy az igénylőlapot a saját adataival töltse ki. Ebben az esetben az utalványokat az Ön részére továbbítjuk.