Visszatérő világsztárokkal indítja a jövő évet a Müpa

2022. október 25.

Több régi ismerőssel és számtalan új programmal indítja a 2023-as esztendőt a Müpa!

Új lemezének anyagával tér vissza Mariza, Goran Bregović szimfonikus hangszerelésben hozza el legjobb dalait, a jazzlegenda László Attila pedig hetvenedik születésnapját ünnepli majd a Müpa közönségével. Beck Zoltán és Grecsó Krisztián első közös, míg Kollár-Klemencz László sorrendben ötödik lemezét mutatja majd be a Fesztivál Színház színpadán.

A Jazz Showcase a fiatal tehetségek mellett ezúttal is a jazzszíntér kiemelkedő együtteseivel ünnepli majd a műfajt: ezúttal Barabás Lőrinc, Csapó Krisztián, azaz KRIZ és a jazzbois koncertjét hallhatja a közönség. A táncháztól a világzenéig a műfajok változatos kínálatát vonultatja fel A népzene ünnepe, ahol az egész napos színes programkavalkád ismét egy fergeteges gálaműsorban csúcsosodik majd ki.

Folytatódnak a Müpa irodalmi sorozatai is: a soron következő előadásokon Szvoren Edina, Nagy László és Örkény István kerülnek majd a fókuszba. A Müpa Filmklubbal tovább kalandozhatunk Fellini rendezői világában, legsikeresebb előadásaikkal térnek vissza az ország vezető táncegyüttesei és természetesen az újcirkusz-produkciókat sem kell majd hiányolniuk a rajongóknak.

A Müpa+ hűségprogram tagjai ezúttal is élhetnek elővásárlási lehetőségükkel, hiszen

  • platina szinten már október 26-án 10 órától, arany szinten 14 órától,
  • ezüst szinten pedig október 27-én 10 órától válthatnak jegyeket.
  • A hűségprogram alapszintű tagjai, valamint a nagyközönség számára október 27-én 14 órától nyílik meg a jegyvásárlás lehetősége a Müpa állandó jegypénztáraiban és online.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ