Elkezdődött az elővásárlás a Müpa 2023/24-es évadának legújabb programjaira

2023. november 10.

Jazzlegendák, a hazai könnyűzene melankolikus rocksztárjai és a várva várt Budapesti Wagner-napok – ismét bővül a Müpa 2024-es programkínálata.

A nemrégiben bejelentett hazai és világsztárok után újabb illusztris művészek koncertjei és előadásai kerültek be műsornaptárunkba. A 2024-es kínálatot számos műfaj legjobbjai fémjelzik Al Di Meolától Chris Bottiig, a Platon Karataevtől a Magyar Nemzeti Táncegyüttesen át a Buena Vista Social Clubból ismert Eliades Ochoáig, sőt: a programban ezúttal egy napjainkban szokatlan új sorozat is helyet kapott, az operarajongók örömére pedig elérhetővé válnak a 2024-es Budapesti Wagner-napok eseményei.

Az előadásokra a Müpa+ hűségprogram tagjai válthatják meg elsőként jegyeiket: Platina szinten november 14-én 10 órától, Arany szinten november 15-én 10, Ezüst szinten ugyanazon a napon 14 órától veszi kezdetét az elővásárlási időszak. A hűségprogram Alapszintű tagjai, valamint a nagyközönség számára november 16-án 10 órától nyílik meg a jegyvásárlási lehetőség személyesen a Müpa jegypénztárában és online.