Elindult az elővásárlás a Müpa 2023/24-es évadának új programjaira

2023. október 03.

Nemzetközi sztárzenekarokkal, világklasszis szólistákkal és megismételhetetlen együttműködésekkel várja a nézőket a Müpa.

Igazi csemegékre bukkanhatnak a komolyzene rajongói a frissen bejelentett programok közt, hiszen érkezik Riccardo Muti és a Chicagói Szimfonikusok, Maria João Pires és Daniel Harding, Philippe Jaroussky, Francesco Corti és a Freiburgi Barokk Zenekar, Iveta Apkalna, Yuja Wang, valamint Diana Damrau is.

De a könnyedebb műfajok kedvelőinek is érdemes lesz várniuk a jövő évet, hiszen mások mellett itt lesz a bendzsólegenda Béla Fleck, szimfonikus koncertet ad az Aurevoir., új dalokkal érkezik Henri Gonzo és Oláh Ibolya is, a Müpában mutatja be debütáló lemezét Básits Branka,  Sebestyén Márta pedig legkedvesebb zenésztársaival közösen lép színpadra. 

A zene mellett a tánc is otthon van a Müpában, így az ország vezető társulatainak és táncegyütteseinek legnépszerűbb produkciói 2024-ben is megtalálhatóak lesznek a programok közt, napjaink legnépszerűbb kortárs hazai szerzőivel folytatódnak a Müpa népszerű irodalmi programjai, és a Müpa Filmklub is újabb fejezetet nyit a Woody Allen menetben.

A most bejelentett előadásokra ezúttal is a Müpa+ hűségprogram tagjai vásárolhatnak elsőként jegyet: Platina szintű tagjai október 3-án, Arany szintű tagjai 4-én, Ezüst szintű vendégeink pedig 5-én 10 órától vásárolhatják meg belépőiket. Alapszinten és a nagyközönség számára október 6-án 10 órától nyílik meg a lehetőség, hogy jegyet váltsanak az új előadásokra a Müpa jegypénztárában és online.