Diákjegy

Diákok a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben és a Fesztivál Színházban rendezett valamennyi programra, valamint a Müpamozi vetítéseire a kezdés előtt egy órával – érvényes diákigazolvány felmutatásával – 500 forintért válthatnak személyenként egy darab belépőt az állóhelyekre.
A korlátozott számban elérhető állóhelyek a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben a  III. emeleten, a Fesztivál Színházban az I. emeleten találhatók.

Egy diákigazolvánnyal előadásonként egy belépőjegy váltható. A diákigazolvány bemutatása a koncerthelyszínre történő belépéskor is szükséges.

A diákjegy nem átruházható.
Diákjegyet – érvényes diákigazolvánnyal – külföldi oktatási intézmények diákjai is válthatnak.

 


 

Nyugdíjas jegy

Nyugdíjas-igazolvánnyal rendelkező kedves vendégeink személyenként két darab jegyet igényelhetnek az alább felsorolt előadásokra, a rendelkezésre álló jegykészlet erejéig.

A regisztrációt 7 nappal az előadás dátuma előtt nyitjuk meg, jegyeket igényelni a  +36 1 555 3307-es telefonszámon lehet az előadást megelőző napig a jegypénztár nyitvatartási idejében.

A jegyek ára 2000 Ft / darab. Az igényelt jegyek az előadás napján vásárolhatók meg a Müpa épületében található jegypénztárban.