A Müpa új portrébeszélgetés-sorozatának következő vendégeként a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas karmester, Kovács János osztotta meg velünk, melyek voltak pályafutása legizgalmasabb pillanatai.

A Müpában nap mint nap számos kiemelkedő magyar művész nyűgözi le a közönséget: ők a hazai előadóművészeti színtér meghatározó alakjai, akik között háttérben tevékenykedő alkotókat éppen úgy találunk, mint reflektorfényben tündöklő, nemzetközileg elismert szólistákat.

Alkalomadtán jól esik velük a megszokott keretek közül kilépve, a világot jelentő deszkákat hátrahagyva, hosszabban és elmélyültebben beszélgetni művészetről, sikerekről és kudarcokról, sorsfordító pillanatokról. A Müpa Stúdió mostantól látható-hallgatható, egyelőre magyar nyelven elérhető portréinterjú vodcastjének illusztris vendégei egy-egy emblematikus, a beszélgetés során véletlenszerű sorrendben kiválasztott-kihúzott emlék - ikonikus zenemű, felejthetetlen előadás, nagy pillanat - kapcsán idézik fel pályájuk mérföldköveit, és vallanak az alkotás meghatározó momentumairól a szerkesztő-műsorvezető Blázy Fannynak. Kulisszatitkok, jóleső mélységek, tanulságos, olykor pedig felszabadítóan mulatságos sztorik a Húzónév 2021/22-es évad során rögzített adásaiban!
0:00

Videó

  • 1. oldal / 10

 

 

A Müpa Médiatárban szereplő tartalmak az Artisjus (szerződésszám: I-00848) engedélyével kerültek felhasználásra.