Megkezdődött a jegyvásárlás a 2024/25-ös évad első programjaira

2024. április 23.

2024 szeptemberétől ismét világszerte elismert zenekarokkal, sztárszólistákkal, a hazai művészeti élet legjobbjaival és közkedvelt fesztiváljainkkal várjuk nézőinket.

Les Amazones D’Afrique, Brian Blade & The Fellowship Band, Honeybeast, Hiperkarma – csupán pár név ízelítőül könnyűzenei és jazzkínálatunkból. De a klasszikus zene kedvelői számára is bőséggel akad majd program: a Philip Glass Ensemble két este is fellép, Philippe Herreweghe és együttesei Beethoven-műsorral, Hilary Hahn, Mikko Franck és a Francia Rádió Filharmonikus Zenekara romantikus darabokkal, míg korunk egyik legkeresettebb mezzoszopránja The best of Elīna Garanča című estjével érkezik. Daniele Gatti és a Drezdai Staatskapelle Frank Peter Zimmermann-nal koncertezik, az idén 80 éves Ton Koopman ünnepi turnéja keretében lép színpadra, Fischer Ádám a 75. születésnapját, a Talamba és a Vujicsics együttes fennállásuk 25. és 50. évfordulóját ünneplik a Müpában. Az évad művészei Kelemen Barnabás és Snétberger Ferenc lesznek.

Hagyományainkhoz híven elsőként a Müpa+ hűségprogram tagjai kapnak lehetőséget az elővásárlásra. Április 24-én, szerdán 10 órától a platina, 25-én, csütörtökön 10 órától az arany, 14 órától pedig az ezüst szint tagjai számára nyílik meg az elővásárlási lehetőség a meghirdetett programokra, míg az alapszint tagjai és a nagyközönség április 26-án, pénteken 10 órától válthatja meg belépőit.